Serveis

Home / Serveis

A.S.Jardiners és una empresa dedicada als serveis integrals de jardineria.

Tenim una dilatada experiència en el sector de la jardineria. Vem iniciar la nostra activitat a Igualada amb la vocació d’oferir un ampli ventall de serveis que van des de l’estudi i projecció de jardins i zones verdes fins a l’execució i manteniment d’aquestes tant a particulars com a empreses.

Actualment ens desplacem per oferir-los els nostres serveis a l’Anoia, Bages i el Baix Llobregat.

Construcció de Jardins

Dissenyem i construïm el jardí a la seva mida adaptat-nos a les seves necessitats, als seus gustos i preferències, tenint en compte el seu pressupost, per acabar creant un jardí en harmonia amb el seu entorn.

Manteniment de Jardins

Disposem d’una dilatada experiència i amb la maquinaria adequada que requereix cada professional per la correcta realització de treballs de manteniment.

Instal·lació i reparació de regs

Dissenyem i instal·lem el reg més adequat pel seu jardí, sempre tenint en compte la climatologia i ubicació de la zona a regar, per intentar fer la vida més còmode tant en el dia a dia com en períodes de vacances.

Poda i tala d'arbres d'altura

Som especialistes en podar i talar tot tipus d’arbres difícils fent servir tècniques de trepa o plataformes elevadores, d’aquesta manera treballem als llocs més inaccessibles i realitzem les feines de màxima dificultat.

Tractaments fitosanitaris

L’ajudem a mantenir el seu jardí en bon estat amb personal qualificat en tractaments fitosanitaris per tal de controlar, eliminar i prevenir les plagues de possibles insectes i fongs que ataquin les plantes del seu espai verd.

Gespa artificial

La gespa artificial és una alternativa per reduir el consum d’energia i recursos. La utilització de gespa artificial i productes sintètics sostenibles compleixen totes les exigències de qualitat i estètiques.

Il·luminació exterior

Gaudeixi d’una il·luminació adequada a l’exterior de casa seva amb propostes que cobriran totes les seves necessitats i que garantiran la màxima seguretat i confort.

Pèrgoles de fusta

Muntatge a mida de pèrgoles de fusta tant en patis com terrasses aconseguint espais molt acollidors i frescos lluny de la calor de l’estiu.
Contacta amb nosaltres

Si necessita més informació dels nostres serveis pot enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb vostè, el més aviat possible.