Tractament de les palmeres

Home / Jardineria / Tractament de les palmeres

Les palmeres són una de les plantes que més adornen el jardí, donant a la teva llar un toc exòtic a la vegada que refinat. Es poden plantar tant en interiors com en exteriors sempre que rebin les cures adequades. Amb els consells que apareixen a continuació veuràs que el treball és més fàcil del que sembla.

Algunes espècies de palmeres, les més altes, poden arribar als 35 metres d’altura, encara que existeixen algunes més petites que són més adequades per a un habitatge. Abans de comprar una palmera cal assegurar-se l’altura que assolirà, a més del nombre de braços, i altres qüestions imprescindibles com si necessiten alguna cura específic.

Si es tracten de palmeres d’interior has de conèixer les necessitats de reg i d’abonament, i consultar també l’expert el moment més adequat per canviar de test. El grau d’humitat i d’il·luminació també són elements que has de tenir en compte si vols presumir d’una palmera el més sana possible.

La poda és potser el més important de totes les cures. Cada palmera requereix un tracte individual i una cura diferent, tenint en compte les necessitats biològiques de cada exemplar. Normalment, la poda convé fer a la primavera ia l’estiu. En aquest procés hauràs retirar les fulles morts o en mal estat, a més d’una corona de fulles verdes que ajuden a mantenir el tronc en perfecte estat.

Finalment, quan hagis de traslladar la teva planta d’d’un test a una altra, hauràs de tenir en compte l’altura, la mida i el pes. Les palmeres més grans requereixen majors atencions perquè el seu creixement sigui el més adequat possible.

Si tens una palmera aquests consells et resultaran molt útils, i sense per contra estàs pensat en comprar un, no ho dubtis, comença amb un exemplar petit que no requereix tanta feina, i aconseguiràs donar-li un aire distingit a la teva llar.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Si necessita més informació dels nostres serveis pot enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb vostè, el més aviat possible.